Nieuwe Walking Dead trailer laat King Ezekiel zien

The Walking Dead Season 7

Zelfs terwijl Negan nu de grote villain is, komen er nog steeds nieuwe personages bij The Walking Dead. Één van deze personages is Ezekiel, leider van de Kingdom. Mensen die de comics kennen, weten ook wie Ezekiel precies is. Zijn huisdier, Shiva de tijger, maakt hem een exceptionele toevoeging aan de show. Veel fans zaten erop te wachten dat de show deze kant op zou gaan en nu is het zover!

Ook is er een nieuwe poster uitgebracht, deze kun je zo direct hier beneden terug zien. Season 6 eindigde natuurlijk met een grote cliffhanger en iedereen is benieuwd hoe seizoen 7 zal gaan beginnen. Eén ding weten we wel zeker: het zevende seizoen van The Walking Dead begint op 23 oktober op AMC. Een dagje later kunnen wij de eerste episode ook hier bekijken op FOX! Ben jij benieuwd naar seizoen 7, mis het niet!

The Walking Dead Season 7

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek