Nieuwe Wii U bundel tijdelijk in Europa!

nintendo logo

Heb je altijd al een Wii U willen hebben om die prachtige Nintendo games te spelen die er al zijn of aan zitten te komen? Of de klassieke NES titels te spelen want dat gaat ook op de Wii U via de online store. Dan heb ik goed nieuws! Er komt namelijk een mooie bundel onze kant op!

Heb je nog geen Nintendo Wii U, maar zou je er wel eentje willen en/of was je aan het wachten op een mooie actie of bundel, dan is dit jouw momentje! 30 oktober zal het volgende bundel verschijnen:

Wii U Premium Pack, welke het volgende zal bevatten:

  • Wii U-systeem (zwart) met 32GB intern flash-geheugen, sensorbalk, voeding, HDMI-kabel(1,5m);
  • Wii U GamePad (zwart);
  • Wii U GamePad-oplaadstation;
  • Wii U-systeemstandaard;
  • Vooraf geïnstalleerde versie van Mario Kart 8
  • Downloadcode voor Splatoon

Let op dat er maar een beperkt aantal exemplaren van deze mooie bundel beschikbaar zullen zijn, maak er dus een mooi vervroegd kerstcadeautje van, of schrijf een mooie brief naar Sinterklaas en leg die in je schoen. In ieder geval is deze bundel alles wat je nodig hebt om meteen de actie in te duiken. Mario Kart heeft 32 nieuwe banen aangepaste klassieke tracks om je rubber op te verbranden, nieuwe voorwerpen en verschillende race modi. split-screen is mogelijk in dit spel, daag je vrienden dus uit! Online kun je tot maar liefst met 12 personen tegen elkaar racen.

Wii U bundel

Splatoon geeft een frisse blik op de shooter-genre, in dit spel neem je het namelijk samen met drie teamgenoten op tegen vier andere spelers om zoveel mogelijk terrein in het veld te kleuren met de inkt kleur van jouw team! Je kan zelfs in een inktvis veranderen om sneller door de inkt te bewegen om zo bijvoorbeeld op moeilijk bereikbare plekken te komen.

Wii U Mario Kart 8 + Splatoon PREMIUM PACK zal vanaf 30 oktober beperkt te koop zijn, de prijs is nog niet bekend, maar dat zal waarschijnlijk rond de €300 euro zijn zoals de huidige bundels.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek