Nieuwe Xbox sale

Xbox

De Ultimate Game Sale is voor Xbox wat de Steam sales zijn voor PC gamers. Een grote berg games gaat in de aanbieding en voor mooie prijzen kun jij spellen voor een zachte prijs in jouw bezit krijgen. De lijst is nu uitgegeven en er staan een aantal leuke aanbiedingen op het programma.

Voor de nieuwe XBOX sale is er ook een trailer vrijgegeven die een aantal games weggeeft die in de sale terecht komen. Deze trailer kun je hieronder bekijken:

De uitverkoop begint pas op 5 juli en dus kan het zo zijn dat de prijzen nog niet zijn doorgevoerd van games die de aanbieding in gaan. Wel heeft Major Nelson, die de reclame doet bij Microsoft, een lijst vrijgegeven van games die de verkoop in gaan. De lijst is enorm en te veel om hier op te noemen maar er zitten wel wat pareltjes bij die het verdienen om afzonderlijk genoemd te worden. Assassin’s Creed Syndicate krijgt een korting van 40 tot 50 procent. Dark Souls lll mag een korting verwachten van maximaal 20 procent. Wanneer je liever een voetbalspel hebt kun je een korting verwachten van maximaal 60 procent op EA SPORTS FIFA 16. Fallout 4 gaat ook voor maximaal de helft van de prijs in de uitverkoop, evenals Gears of War: Ultimate Edition – Day One Version. Als laatste van deze opsomming sluiten we af met de Halo serie. Want de Master Chief collectie en de nieuwe Halo 5: Guardians krijgen een korting van minimaal 50 procent.

De volledige lijst van spellen die je straks kunt aanschaffen kun je via de volgende link vinden: Klik
Of er nog meer aanbiedingen bijkomen tijdens de sale is nog niet bekend.

De prijzen gaan op 5 juli in en dan kun je dus je zuurverdiende geld gaan uitgeven. Ga jij iets halen tijdens de sale? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek