Nieuwe Zelda: Breath of the Wild footage met ‘Shieldboarding’

Zelda: Breath of the Wild

Nintendo had al gezegd dat ze richting de launch van The Legend of Zelda: Breath of the Wild meer video’s en afbeeldingen gingen posten. Het lijkt erop dat het begin er is! Bekijk het hier.

“Now until the launch of The Legend of Zelda: Breath of the Wild, we’ll be exploring the Hyrulean landscape with new screenshots,” dit zei Nintendo over hoe ze de game steeds meer en meer naar het publiek willen brengen. Wij hebben zelf de game dit jaar nog op Gamescom mogen spelen en deze game liet een geweldige eerste indruk achter. Dit is waarschijnlijk de meest grote en vrije Zelda game in de historie van de reeks.

Zelda: Breath of the Wild

Hier boven kan je alvast de mooie eerste afbeelding bekijken die Nintendo ons gaf gisteren. Maar het leukste moet nog komen. NinEverything geeft ons footage van Link die aan het snowboarden is op zijn schild. Dit zijn van die leuke features die een game natuurlijk meer sfeer geven. Je kan de video hier beneden bekijken!

Nintendo geeft ons deze video omtrent het hele december feestdagen gebeuren. Dit om ons, de gamers, een boel geluk te wensen in deze mooie tijd van het jaar. Behalve het feit dat ik hier met een schrapende keel zit en een fles hoestdrank is dit natuurlijk wel een leuke melding.

Breath of the Wild kreeg een tijdje terug bij The Game Awards 2016 ook al een nieuwe trailer, deze kan je hier beneden bekijken mocht je hem toen gemist hebben. De overige informatie over die award show kan je hier terug lezen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal ergens in 2017 verschijnen voor de Wii U en aankomende Nintendo Switch. De Switch zal in maart verschijnen. Wat vind jij tot nog toe van de game en nieuwe console? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek