SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Nieuwjaarsknaller: Win Battlefield 4!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Natuurlijk gaan we met een knaller het nieuwe jaar in! Vandaar dat wij Battlefield 4 weg gaan geven voor de PC. Nu de nieuwe Battlefield steeds dichterbij komt, wordt het tijd om even warm te draaien op deze toch al twee jaar oude Battlefield die het nog steeds erg goed doet op de markt en zelfs een stijging van spelers kent.

Een stijging van spelers in een twee jaar oude shooter is toch wel een behoorlijke prestatie als je het mij vraagt. Dagelijks spelen er nog duizenden mensen Battlefield 4 en dat zal voorlopig ook zo blijven. De laatste maanden zijn er zelfs al enkele gratis DLC’s vrijgegeven voor deze shooter.

De nieuwe Battlefield is volop in ontwikkeling als we DICE mogen geloven. Heel veel informatie is er nog niet omtrent de nieuwe Battlefield, maar we weten wel dat het gaat om een militair thema. Dus geen Hardline taferelen. Verder weten we niets over de nieuwe shooter van DICE. Hopelijk blijft het tijdschema een beetje in de tijd van Battlefield 4 of de tweede wereldoorlog om de variatie van shooters een beetje in leven te houden.. We hebben immers al meer dan genoeg futuristische shooters.. En eerlijk is eerlijk, zo geweldig doen ze het niet naar mijn mening.

Terug naar de prijsvraag!

Wij geven eenmaal een code weg voor Battlefield 4 welke je kunt activeren via de Origin client. Wat moet je hier voor doen?

 • Like intheGame op facebook;
 • Deel deze prijsvraag via facebook;
 • Laat in een reactie achter wat jij op oudjaars-avond hebt gedaan!

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot woensdag 6 januari 12:00, daarna zullen wij zo snel mogelijk de winnaar bekendmaken!

Wij kijken in ieder geval uit naar de nieuwe Battlefield! Mogen we dit jaar nog aan de slag met deze nieuwe titel of moeten we tot 2017 wachten? We zullen het gaan zien!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Jens Oostland

  Ik heb oud en nieuw samen met mijn vrouw en zwagers gevierd .
  Een mooie maar rustige nacht beleeft .

 • tamara

  wij hebben de hele avond met ons gezin games op de PS en Xbox gespeeld 🙂 , eindelijk eens een hele lange avond tijd voor 🙂 !. Van het ene spel naar het andere spel om de levels af te spelen!.

 • Mitch

  Ik heb de hele avond moeten werken als DJ op een feest. Daarna natuurlijk zelf ook los gegaan! Lekker FEESTEN!

 • Twan Schrover

  Ik heb de hele avond “Winterteen” gehad, het komt er op neer dat je willekeurig enorme pijn schokken door je voet krijgt, het maakt lopen moelijk en ik heb dus de hele avond op de bank gelegen, en niets gezien van het vuurwerk

 • Litmanen10

  Whoop whoop, nice. Wat heb ik gedaan, een feestje gevierd… was daar drank bij? Jazeker daar was drank bij. Was daar vuurwerk bij? Jazeker daar was vuurwerk bij. Hebben wij een stickie gerookt? Jazeker hebben wij gesmoked. En nu Krakaka winnen deze prijs!

  B.t.w staat meedoen tot 6 december… neem aan dat dit januari moet zijn,,,

  • Ja, klopt. Januari moet het zijn, bij deze veranderd.

   • Litmanen10

    Goed bezig!

  • Whoops. Mooie reference trouwens

   • Litmanen10

    Dank je, gelukkig staat het er nu goed!

 • Laura Kolthof

  Tof!
  Ik heb oud en nieuw gevierd met een koudbuffet bij familie. Samen hebben wij de oudejaarsconference gekeken.
  Om 12 uur zijn wij naar buiten gegaan om vuurwerk af te steken en natuurlijk te bekijken… en om de buren een goed 2016 te wensen.

 • Marianne van der Meer

  Helaas heb ik oudejaarsavond op de bank gelegen met buikgriep 🙁

 • JKampmeijer

  Genoten van Herman Vinkers oudejaars conference
  .

 • Maikel Potze

  ik heb met drie vrienden en 1 vriendin midden op de weg twee bank stellen volledig in de fik gezet
  toen ze bijna uitgebrand waren popo erbij en ja wie had zn illegaal vuurwerk opzak ikke gelukkig kwamen ze alleen voor de banken die we vervolgens in een grote vuurton hebben gemieterd biertje erbij en hoppa better kan niet!

 • Michel Grondstra

  ik heb een helehoop gezopen met me maten zuipent het nieuwe jaar in

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk