Nieuwjaarsknaller: Win Battlefield 4!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Natuurlijk gaan we met een knaller het nieuwe jaar in! Vandaar dat wij Battlefield 4 weg gaan geven voor de PC. Nu de nieuwe Battlefield steeds dichterbij komt, wordt het tijd om even warm te draaien op deze toch al twee jaar oude Battlefield die het nog steeds erg goed doet op de markt en zelfs een stijging van spelers kent.

Een stijging van spelers in een twee jaar oude shooter is toch wel een behoorlijke prestatie als je het mij vraagt. Dagelijks spelen er nog duizenden mensen Battlefield 4 en dat zal voorlopig ook zo blijven. De laatste maanden zijn er zelfs al enkele gratis DLC’s vrijgegeven voor deze shooter.

De nieuwe Battlefield is volop in ontwikkeling als we DICE mogen geloven. Heel veel informatie is er nog niet omtrent de nieuwe Battlefield, maar we weten wel dat het gaat om een militair thema. Dus geen Hardline taferelen. Verder weten we niets over de nieuwe shooter van DICE. Hopelijk blijft het tijdschema een beetje in de tijd van Battlefield 4 of de tweede wereldoorlog om de variatie van shooters een beetje in leven te houden.. We hebben immers al meer dan genoeg futuristische shooters.. En eerlijk is eerlijk, zo geweldig doen ze het niet naar mijn mening.

Terug naar de prijsvraag!

Wij geven eenmaal een code weg voor Battlefield 4 welke je kunt activeren via de Origin client. Wat moet je hier voor doen?

  • Like intheGame op facebook;
  • Deel deze prijsvraag via facebook;
  • Laat in een reactie achter wat jij op oudjaars-avond hebt gedaan!

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot woensdag 6 januari 12:00, daarna zullen wij zo snel mogelijk de winnaar bekendmaken!

Wij kijken in ieder geval uit naar de nieuwe Battlefield! Mogen we dit jaar nog aan de slag met deze nieuwe titel of moeten we tot 2017 wachten? We zullen het gaan zien!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek