Assassin’s Creed Revelations Mediterrane Reiziger Map Pack binnenkort beschikbaar

acr

Ubisoft kondigt vandaag de ‘Mediterrane Reiziger Map Pack’ aan voor Assassin’s Creed Revelations. De map pack is vanaf 24 januari beschikbaar en breidt Revelations uit met 6 nieuwe multiplayer mappen.

Het ‘Mediterrane Reiziger Map Pack’ is beschikbaar als download vanaf 24 januari 2012 en heeft een adviesprijs van 800 Microsoft Punten voor Xbox LIVE® en €9,99 voor PC en PlayStation®Network.

acr

[Persbericht]
De Meern, Nederland – 10 januari 2012 – Vandaag kondigt Ubisoft de ‘Mediterrane Reiziger Map Pack’ aan. Deze nieuwe downloadable content is vanaf 24 januari a.s. beschikbaar voor Assassin’s Creed Revelations voor Xbox 360®, PlayStation®3 en PC. Het ‘Mediterrane Reiziger Map Pack’ breidt de Assassin’s Creed Revelations multiplayer modus uit met de toevoeging van 6 multiplayer mappen. Deze maps bieden nieuwe gameplay mogelijkheden via verschillende omgevingen, uitkijkposten en hide-outs.

Spelers gaan op reis naar de heilige stad Jeruzalem, het keizerlijke district Constantinopel en het kleurrijke district van de stoffenververijen. Fans van de franchise kunnen ook hun favoriete Italiaanse Renaissance mappen van Assassin’s Creed Brotherhood opnieuw bezoeken, deze mappen werden specifiek aangevraagd door Assassin’s Creed fans zodat ze opnieuw in het pack zijn gekomen. Zo ontdekken spelers de historische stad van Firenze (Florence), reizen ze naar de bergen van San Donato en brengen ze een nachtelijk bezoek aan Siena met zijn carnaval lichten, getalenteerde artiesten en dodelijke schuilplaatsen.