Battlefield 3 patch aanstaande…in februari

BF3 update

Hoewel de officiële patchlijst nog niet wereldkundig wordt gemaakt, spreekt DICE zich wel uit over de aanstaande patch voor hun shooter Battlefield 3.
Battlefield 3 patch
Nog steeds ondervinden gamers last van enkele zaken bij Battlefield 3. Als meest genoemde struikelpunt wordt o.a. aangedragen de irritante bug welke jezelf of een teammaat in het tegengestelde team plaatst (ondanks dat je in de menustructuur wel in hetzelfde team ingedeeld was).

Anderen ondervinden problemen met het inloggen van een squad bij een online game, en zeg nou zelf: samenwerking is toch de sleutel tot succes.

Alan Kertz, Senior Gameplay Designer bij DICE, geeft aan dat bovenstaande punten op de lijst staan en dat ook enkele andere zaken, zoals valschade, toevoegen van claxon geluiden, comrose, wapen balancering en enkele andere kleine(re) zaken opgepakt worden.

De patch zal februari uit moeten komen en komt eerst uit voor de PC, gevolgd door releases op de PlayStation 3 en Xbox 360 enkele dagen later.

 • http://inthegame.nl/gamers/kanzlooz/ Franck

  wederom geen private matches, shame… geloof er ook niet meer in

  Freule

  Freule Reply:

  Ja jammer… maar die private matches zijn toch niet zo goed je hebt minimaal 8 players nodig… en ik wil ook wel eens met gewoon 1 vriend wat rond stunten in een vliegtuig ;P

  kanzlooz

  Franck Reply:

  nee maar ik kan dat nog wel begrijpen, het is zonde om een dedicated server zomaar te wasten aan 1 of 2 man.

 • mat

  Ik heb bf3 op de ps3 wat een slechte bestuuring is dat zeg, heb voor de ps3 1943 bfbc1 bcbf2 allemaal super te spelen bfbc 1en2 rang 50 en 1943 rang 45, maar WTF is dat voor een bestuuring voor bf3 het zweept swaait alle kanten op en dan nog die kut controlerlag dit kan echt niet een hele slechte PC poort. Ik speel bfbc2 weer gewoon met een lekkere strakke bestuuring fuck bf3!

 • Melroy

  Ook jammer is dat ik vaak nog geraakt wordt door kogels terwijl ik net het hoekje al om ben (van bijvoorbeeld een gebouw of muur). Het lijkt erop dat hier toch iets niet helemaal klopt.

  Of dit nu delay is of dat je breder bent dat je denk, geen idee