De nieuwste releases [week 6]

shopping-cart

Wat dat betreft is het toch wel lekker dat het jaar 2012 zo langzamerhand lekker op gang komt met allerlei nieuwe releases. De halve redactie is momenteel in zwang met SoulCalibur V terwijl de rest zich goed doet aan Final Fantasy XIII-2 en de nodige reviews en previews. Ja, we proberen er met man (en één vrouw) en macht aan te werken om alles af te krijgen, maar het lijkt wel alsof kinderen (of ze nu van onszelf zijn of naaste familieleden) roet in het eten gooien. Anywayz … jullie hebben deze week nog een hoop van ons te goed.

Voor nu beperken we ons even tot de nieuwste releases van deze week. We zetten ze allemaal weer even voor jullie op een rij.

Kingdoms Of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning is een epische, open wereld role-playing-game die zich afspeelt in Amalur, een mysterieuze en magische fantasy-wereld gecreëerd door de New York Times bestsellerauteur R.A. Salvatore. De game wordt grafisch tot leven gebracht door de bekroonde en bekende Spawn-bedenker Todd McFarlane. Reckoning voegt intense, actie en gevechten toe aan het RPG-genre. De game wordt ontwikkeld onder leiding van Ken Rolston, lead designer van de bekroonde RPG-games Elder Scrolls III: Morrowind en Elder Scrolls IV: Oblivion.

Kingdoms of Amalur: Reckoning komt uit voor PS3, Xbox 360 en PC.

Kingdoms-Of-Amular-Reckoning

Grand Slam Tennis 2

Voel al de spanningen en emoties van alle tenniskampioenschappen met Grand Slam Tennis 2. Voor de eerste keer in HD en op de nieuwe generatie consoles, ervaar het gevoel van winnen op Wimbledon en de andere drie grote Grand Slam toernooien. Volg de weg van beginner tot kampioen met de revolutionaire Total Racquet Control, wanneer je het opneemt tegen een overvolle lijst van topspelers, zoals Djokovic, Federer, Nadal, Sharapova, Borg en McEnroe. Met volledige ondersteuning voor Playstation Move, realistische gameplay, ESPN broadcast integratie, een 10-jarige carrière modus en nog veel meer. Wees klaar om met je racket te slaan als een Grand Slam kampioen, met Grand Slam Tennis 2.

Grand Slam Tennis 2 komt uit voor PS3 en Xbox 360.

Grand Slam Tennis 2

The Darkness II

Het is inmiddels twee jaar geleden sinds Jackie Estacado, inmiddels don van de criminele Franchetti familie, The Darkness gebruikte om de personen om het leven te brengen die verantwoordelijk waren voor de moord op zijn vriendin. Het lukt hem maar niet om de herinnering aan Jenny’s dood te bannen nu de superkrachten aan het oppotten zijn. The Darkness wil eruit.

The Darkness II komt uit voor de PS3, Xbox 360 en PC.

The Darkness II art

Catherine

Vincent is gek op zijn vriendin. Katherine is mooi, slim en succesvol. Het probleem is echter dat ze het steeds wil hebben over waar hun relatie heengaat op lange termijn, iets dat Vincent al zijn hele leven probeert te vermijden. Aangezien romantische complicaties wel het laatste zijn waar hij mee te maken wil hebben, zoekt Vincent zijn vrienden op om eens lekker door te zakken zoals ze wel vaker doen. Wat hij niet weet is dat hij die avond oog in oog zal komen te staan met de mooie, verleidelijke, onweerstaanbare vrouw, genaamd Catherine. Als hij de volgende ochtend met een kater wakker wordt met naast hem de mooiste vrouw die hij ooit heeft gezien, probeert hij te achterhalen wat er de vorige avond is gebeurd. Was het niet meer dan een vrijblijvende vrijpartij, of is er iets serieuzers tussen hen gebeurd, vraagt hij zich af. Moet hij het aan Katherine vertellen? Zal hij Catherine ooit nog zien? Vincent komt er al gauw achter dat zijn slippertje fatale gevolgen kan hebben…

Catherine komt uit voor PS3 en Xbox 360.

catherine atlus

Welke game(s) haal jij deze week in huis? [week 6]

View Results

 • http://inthegame.nl/gamers/bluelightning76/ Dennis S.

  Deze staan in ieder geval niet op mijn must-have lijstje misschien dat ik tennis en de darkness II een keer ga proberen

 • http://inthegame.nl/gamers/maulerr/ Dennis

  Kingdoms Of Amalur: Reckoning, alstublieft.

 • http://inthegame.nl/gamers/radboud/ Radboud

  Dat wordt Kingdoms Of Amalur. Erg genoten van de demo.
  Kan niet wachten om de rest van de wereld te verkennen.

 • http://inthegame.nl/gamers/Hoika/ Haiko K.

  The darkness 2 deel 1 was genius en de demo van deel 2 was ook bruut dus ik denk dat dat wel een dikke game gaat worden.