FUT 14 Web App uitgebracht

FIFA 14

Ja je hoort het goed, je kunt alvast aan de gang met FIFA 14. Althans, online in je browser. De Web App van Ultimate Team is namelijk alvast online gegaan zodat iedereen alvast zijn pakjes kan openen en voorzichtig kan beginnen met het bouwen van een team. Zelf ben ik ook al volop aan de gang en ik kan dan ook niet wachten tot de volledige game uitkomt.

FUT

Een gamemode die ik dus veel speel is FIFA Ultimate Team(FUT) en deze zal dan ook weer volop van de partij zijn. In deze gamemode is het onder ander mogelijk je eigen team van spelers samen te stellen en op de Transfermarkt te handelen zodat je een steeds beter team op kunt bouwen. Een mode die veel gemist werd in FIFA 13 was online wedstrijden voor één speler, hierbij wordt je gematched tegen een team met ongeveer dezelfde rating als jou team. Zo kan je dus zonder dat het uitmaakt voor je ranking in seizoenen bronzen of zilveren teams testen. Daarnaast is er een verbeterd teamgeestsysteem, veel nieuwe opstellingen en een loyaliteitssysteem. Ook zien we teams als Shakhtar Donetsk en de Colombiaanse en Chileense competitie voor het eerst verschijnen.

De mode is nu dus al speelbaar vanuit je browser, dit maakte EA vandaag officieel door een Tweet de buitenwereld in te sturen. Eerder dit weekend werd de Web App al uitgebreid getest maar nu is het dus eindelijk officieel. We kunnen aan de slag met FIFA Ultimate Team 14! Kanttekening is overigens wel dat je het vorige deel van Ultimate Team moet hebben gespeeld.