Hey! Daar is Half-Life 3 weer

Half-Life 3

Helemaal gek word je van die game. Half-Life 3 komt elke twee/drie maanden weer eens de hoek om kijken en iedere keer is het weer loos alarm. Waarom ik er dan toch over tik? Omdat men het toch wil lezen. En stel dat het waar is, dan was je er in ieder geval bij. Trek die balen zout maar weer uit de kast, het is er weer tijd voor. Of, zou het deze keer dan echt echt zijn?

Vandaag zijn er, of zijn er gemaakt door een thuisknulletje, screenshots van Jira. Een systeem dat Valve intern gebruikt om project en bugs te managen. Omdat men een probleem met dit systeem had werd het open gezet zodat de makers van de software het probleem konden oplossen. Maar, het systeem bleek voor iedereen open te staan. Dat werd snel door Valve weer dichtgezet, maar een printscreen is snel gemaakt. En daarom zijn er dus deze foto.

half-life 3 - 1

half-life 3 - 2

Te zien is dat er naast Half-Life 3, waar dus 42 mensen aan zouden werken, ook Left 4 Dead 3 en de Source 2 engine in de maak zijn. Ook de Steam box staat in dit stukje projecten software.

steam box

Of het deze ronde waar is blijft de vraag. Echter, het lijkt er nu toch echt op dat het klopt. Maar we zijn in het verleden wel vaker voor het lapje gehouden. Of je dus hier een 100% waarheid aan moet hangen, ik denk het niet. Tegen de tijd dat deze post online staat kan het zomaar weer ineens anders zijn.

  • http://inthegame.nl CyPh_NL

    Ik geloof niet dat Valve SSL certificaten zonder Extended Validation gebruikt. Kan het natuurlijk fout hebben, maar je ziet dit bijna nooit bij grote bedrijven. Steam heeft iig wel EV

  • http://www.button-bashers.nl/ MrSirius

    Grappig, wij gebruiken ook JIRA. Ik vind het er niet echt overtuigend uit zien. Absoluut niet zelfs.