PlayStation Store update 1.06 online

Playstation Store

De ‘nieuwe’ PlayStation Store zou net als de systeem firmware van Sony’s spelconsole vaker een update of upgrade krijgen en vandaag is het weer raak! De PlayStation Store App op de PlayStation 3 krijgt een update naar versie 1.06 en past een aantal kleine zaken aan, helaas niet de algehele snelheid/performance.
Playstation Store
Zowel de Amerikaanse/Canadese PlayStation Store gebruikers als de Europeanen krijgen sinds enkele uren versie 1.06 aangeboden wanneer ze de PlayStation Store bezoeken. De 31 MB zal niet zo lang duren om binnen te halen en installeert zich vrij snel.

Helemaal duidelijkheid wat er allemaal gewijzigd is wordt (nog) niet gegeven, maar we hebben de proef al even op de som gesteld om te kijken of die snelheid en toegankelijkheid nu al verbeterd is en we moeten helaas constateren dat hier nog weinig verbetering in is opgetreden. Dit is toch jammer aangezien dit één van de grootste ergernissen is sinds de overgang naar de nieuwe looks en feels van de PlayStation Store.

 • andytuinman3

  Ik weet niet of dit in deze update is gekomen of dat dit al eerder was (heb al een tijd niets gedownload)
  Maar nu als je iets in de achtergrond wilt downloaden zie je bij “voorbereiden”een percentage balk. dit zag je eerst niet.

  Nogmaals weet ik niet of dit in deze update is toegevoegd of bij een eerdere update.

  Ik download nu namelijk meer via de webstore van de playstationstore en die download het naar mijn ps3.

  yannickvanloon Reply:

  ^^
  Voorberreidingstijden Counters waren er al na de nieuwste Systeem Software, dus er is iets anders toegevoegds

 • http://inthegame.nl Rick G.

  Damn, is dit artikel opzettelijk met fouten, te weinig leestekens (komma’s en soms een spatie vergeten) en kromme grammatica getypt?

  On topic: We gaan verplicht updaten, het is 31 mb groot en verschillen zijn onwaarneembaar met de vorige versie. Damn!