Gerucht: Nieuwste Pokémon game generatie starters gelekt

Volgens een gerucht op 4chan zijn de starters van de achtste generatie voor de nieuwe Pokémon game voor de Nintendo Switch uitgelekt. Op het internetforum zijn namelijk tekeningen te zien van drie verschillende pokémon die naar het spel zouden moeten komen.

Het zou gaan om een gras-pokémon die eruit ziet als een soort aap die in zijn staart bessen zou op moeten kunnen opslaan, een vuur-pokémon die eruit ziet als een konijntje die van de emoties blij, boos, teleurgesteld en verbaast kan verwisselen, wanneer dit gebeurt bewegen zijn oren en snorharen, en een water-pokémon in de vorm van een soort vogelbekdier met giftige pootafdrukken. De kans is groot dat deze wezens door een fan zijn getekend. Er zijn echter wel een aantal aanwijzingen dat de concepten echt kunnen zijn. Zo is het gebruik van verschillende soorten Katakana- en Hiragana-schriften volgens gebruikers op ResetEra behoorlijk authentiek en is de tekenstijl vergelijkbaar met concept art uit vorige games.

In juni 2017 kondigde GameFreak tijdens Nintendo’s E3 Spotlight-uitzending een echte Pokémon-rpg voor de Switch aan. Er zijn nog geen beelden getoond en het is ook niet bekend hoe de game gaat heten. Wel maakte GameFreak duidelijk dat het een game in de ‘mainline’ Pokémon-reeks is. Voorheen kwamen deze games nooit uit op consoles van Nintendo, alleen op handhelds.

GameFreak en Nintendo hebben nog niet gereageerd op het gerucht van de achtste generatie starters pokémon.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek