Nieuwste trailer Assassin’s Creed Movie

Assassin's Creed Movie

20th Century Fox heeft vandaag een nieuwe trailer van de Assassin’s Creed movie op YouTube geplaatst. De trailer zit vol met actie en laat in het kort zien waar het verhaal over gaat. De film zal zich voornamelijk afspelen in het heden en zal soms teruggaan naar 15e-eeuws Spanje. Assassin’s Creed zal vanaf 5 januari 2017 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Er zijn over de afgelopen tijd al een aantal dingen bekend geworden over de film. De film gaat het namelijk anders aanpakken dan de gameserie. Het verhaal in de gameserie speelde zich namelijk vooral af in het verleden, maar in de film is gekozen voor een grotere nadruk op het heden. Michael Fassbender (de speler van Callum Lynch en de assassin Aquilar) legt uit waarom hiervoor gekozen is. Hij geeft aan dat zij een film aan het maken zijn en niet een videogame. De elementen van de videogame willen ze wel intact houden, maar het belangrijkste is om een goede filmervaring neer te zetten.

Veel actie

De trailer laat zien dat er veel actie zit in de film. Er wordt veel in gesprongen en in gevochten. De grote vraag die deze beelden oproepen is of de echte Assassin’s Creed ervaring wel intact zal blijven? Zal er bijvoorbeeld wel geslopen worden in de film of draait het alleen om face to face combat? De hoop is natuurlijk dat er een balans gevonden is. Dat betekent dat er zowel sluipelementen als spectaculaire scènes in de film zitten. Het lijkt er in ieder geval op dat de film een nieuwe ervaring zal bieden naast de game serie. De film neemt je mee naar een tijdperk die door de gameserie nog nooit is aangeraakt en zal een nadruk leggen op het heden. Het wordt nu afwachten wat het eindresultaat zal zijn.

De Assassin’s Creed movie zal vanaf 5 januari 2017 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek