Nintendo Direct: Octopath Traveler krijgt een datum en meer!

Nintendo Direct stelt niet teleur voor de mensen die wachten op Octopath Traveler. Masashi Takahashi van Square Enix verteld ons alles over de nieuwe trailer. Deze kan je hier boven in alle glorie bekijken!

Ten eerste, de game introduceert twee nieuwe personages. Merchant Tressa zal haar eigen avontuur krijgen. Dit personage kan speciale items krijgen van NPC’s. Apothecary Alfyn is op een quest om iedereen te helen, mocht diegene dit nodig hebben. Hij wilt dat mensen niet hoeven te leiden. Dit personage kan in conversaties meer informatie krijgen voor quests. Personages kunnen meerdere jobs krijgen, twee om precies te zijn. Zo heb je meer customization. De game zal op 13 juli 2018 verschijnen, dat is nog maar een paar maandjes te gaan dus!

Alsof dat nog niet genoeg is, laat Nintendo weten dat de game een speciale editie krijgt. Hierin vind je een speciale case, een kaart van de wereld, in-game items, de soundtrack op CD en meer! Deze editie zal verschijnen op dezelfde dag als de game. Er zit zelfs een boek bij, waarin alle personages hun eigen introductie krijgen.

Octopath Traveler DD

Ga jij dit project van Square Enix een kans geven? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek