Nina Williams in Tekken 7 line-up

Nina Williams, de kontschoppende schone Ierse, is officieel bevestigd als speelbaar personage in de line-up in Tekken 7. Tevens is bekend gemaakt geworden dat Tekken 7: Fated Retribution onderdeel zal zijn EVO 2016. Om deze heugelijke gebeurtenissen te vieren, verwent Bandai Namco ons met nieuwe screenshots en een trailer van Tekken 7!

De Evolution Championship Series – omgedoopt tot EVO – is een jaarlijks evenement met tournaments in de beste en populairste fighting games. Spelers van over de hele wereld komen tijdens EVO bijeen om het tegen elkaar op te nemen in verschillende vechtgames. EVO 2016 vindt plaats van 15 tot 17 juli in Las Vegas.

Tekken 7, Nina Williams

Nina Williams in haar Tekken 7 outfit

De volgende games nemen deel aan EVO in 2016:
– Street Fighter IV Ultra
– Super Smash Bros. Wii U
– Killer Instinct
– Ultimate Marvel vs. Capcom 3
– Mortal Kombat X
– Super Smash Bros. Melee
– Guilty Gear Xrd – SIGN
– Persona 4 Arena Ultimax
– en natuurlijk… Tekken 7 Fated Retribution!

Mocht je al interesse hebben in het deelnemen aan EVO, dan weet je bij deze ook al welk personage uit Tekken je naar de overwinning gaat brengen: Nina Williams!

Nina Williams, a.k.a. The Silent Assassin, heeft tot nu toe nog geen Tekken game gemist en haar verschijning in Tekken 7 is dan ook geen verrassing. Fans raakten echter in paniek, toen mevrouw Williams nergens te bekennen was in trailers van Fated Retribution. Gelukkig is ze te zien in de laatste trailer die Bandai Namco de digitale snelweg opgeslingerd heeft en kunnen fans zich weer bedaren.

In de trailer zien we Nina Williams een aantal vertrouwde moves en combo’s uitvoeren. In plaats van haar klassieke, paarse bodysuit, draagt ze een bebloede bruidsjurk met scheuren. Welke GTST gebeurtenis is hieraan voorafgegaan?

Bekijk de trailer hieronder!

Naast Nina Williams keren veteranen Heihachi, Yoshimitsu, Jin Kazama, Ling Xiaoyu en velen anderen ook terug. Afgelopen december is bekend gemaakt dat Akuma van Street Fighter zich ook bij de line-up zal voegen. Volgens Bandai Namco zal hij echter de enige cross-over personage zijn in de game.

Tekken 7: Fated Retribution zal eind februari beschikbaar zijn in de arcadehal in Japan. De consoleversie van de game zal in 2016 verschijnen op de PS4.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek