Ninja streamt Fortnite met niemand minder dan Drake

Drake Fortnite Stream

Dat Fortnite een groots fenomeen is, is geen geheim meer. Daar is nu alweer een voorbeeld van gekomen. Streamer Ninja heeft een livestream gedaan met niemand minder dan rapper en acteur Drake!

De stream is pas een aantal uurtjes afgelopen! Ninja had veel lol met hem en stelde hem tussendoor wat willekeurige vragen. Verder was er een hele chille sfeer en het was alsof vier vrienden gewoon lekker aan het streamen waren. Wat Ninja pas later doorkreeg, was dat zijn stream dankzij Drake een record verbrak met meer dan 600.000 kijkers op datzelfde moment. De chat was ook totaal niet bij te houden. Drake liet in een interview een tijdje geleden al weten dat hij tijdens ‘studio downtime’ graag een potje Fortnite speelt. Je merkt dat hij in-game niet eens zo slecht speelt, in tegendeel zelfs!

“I enjoy pineapple on pizza. I don’t mind it,” – Drake

Alhoewel ik het totaal niet met hem eens ben, zijn een aantal van onze redactieleden dat wel, deze discussie is namelijk ook bij ons wel eens het slachtoffer van de sfeer geweest. Drake liet ook weten waarom hij denkt dat Fortnite zo populair is. Hij vind dat Epic Games dedicated genoeg is om de game jaren levend te houden, en dat zolang hun met goede ideeën blijven komen, mensen niet zullen stoppen met spelen. Hij vind dat Fortnite de ‘demand’ van PUBG goed aanpakt.

Bekijk Squads with Drake, Travis and JuJu you heard me. | @Ninja on Twitter and Instagram van Ninja op www.twitch.tv

Zanger en tegenwoordig streamer, Post Malone, komt ook met een reactie op Twitter. De zanger is een tijdje terug begonnen met het streamen van onder andere games als PUBG en Call of Duty. Hij kwam lacherig met het volgende…

Speel jij Fortnite? Heb jij de stream gekeken? Laat het ons weten! Fortnite Patch 3.3 zal deze week nog verschijnen.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek