SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Nintendo belooft meer shipments van de Nintendo Switch

Nintendo Switch

Nintendo heeft in een post op hun Japanse website zich verontschuldigt voor het tekort van de Nintendo Switch. In hetzelfde bericht belooft Nintendo dat de shipments naar het buitenland verhoogd zullen worden. Op deze manier hopen ze zoveel mogelijk klanten een Switch te kunnen bezorgen. 

De Nintendo Switch is een razend populaire console. De console is zelfs zo populair dat het bijna onmogelijk is om er een in handen te krijgen. Nintendo realiseert zich dat er een tekort aan Switches op de markt is en verontschuldigt zich hiervoor. Dit doen zij in een bericht op de Japanse website van Nintendo. Als je het Japanse bericht vertaald met Google translate zul je zien dat het bedrijf zich verontschuldigt en tegelijkertijd een belofte doet. Ze beloven namelijk dat er meer shipments van Switches zullen komen in de aankomende maanden. Hierbij wordt vooral gerefereerd naar de Switch bundel met Splatoon 2.

Nederland

De Nintendo Switch zal dus in grotere hoeveelheid richting de rest van de wereld gestuurd worden. Dit betekent dat er ook meer Switches in Nederland te koop zullen zijn. Voor de mensen die niet willen wachten en nu al een Switch willen aanschaffen is er goed nieuws. In meerdere webwinkels in Nederland is namelijk de rood blauwe versie van de Switch beschikbaar.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk