Nintendo brengt alweer nieuw 3DS XL ontwerp uit

alweer nieuwe 3DS

Nintendo kondigde vandaag alweer een nieuwe 3DS XL aan. Na de 3DS, de 3DS XL, de 2DS, de New 3DS en de New 3DS XL komt er nu de New Galaxy Style New Nintendo 3DS XL. Dat zou op dit moment de officiële benaming zijn. Of deze gaat veranderen is nog niet duidelijk. Hoe de New Galaxy Style New Nintendo 3DS XL gebruikt aangeboden of genoemd zal worden wordt misschien nog interessant.

De nieuwe Nintendo handheld is een nieuw design van de NEW 3DS XL en verschijnt binnenkort al. De binnenkant van de handheld heeft een ononderbroken blauwe kleur. De onderkant van de onderste helft is echter paars. De achterkant van de bovenste helft, die van het bovenste scherm dus, is wederom waar het om draait. Een sterrenveld design bedekt namelijk de gehele plate.

De nieuwe handheld begint vandaag met shipping en zou dan ook deze week in de winkels moeten liggen. De handheld staat al op Amazon. De verzendtijd op Amazon staat echter op 1 tot 2 maanden. Waarschijnlijk is dit een fout. Zoals gebruikelijk wordt dit 3DS model weer verkocht zonder AC adapter. Tenzij je nog eentje van je oude 3DS, 2DS of DSi hebt, zul je deze los moeten kopen. De meningen lijken nu al verdeeld over het design. Twitter gebruiken Victor-Hugo Borges liet zijn photoshop kunsten er al op los:

Alweer nieuwe 3DS Nintendo

Het nieuwe ontwerp werd op de officiële Nintendo America Twitter gedeeld. Recent werd ook een New Super Mario bundel uitgebracht. Deze handheld werd verpakt met Super Mario 3D Land geïnstalleerd en met 2 extra faceplates. Nintendo verlaagde ook de prijzen van enkele Wii U en 3DS titels waaronder The Legend of Zelda Wind Waker HD en Animal Crossing: New Leaf.

Wat Nintendo op de planning heeft staan voor de toekomst van hun handheld consoles is niet duidelijk. Wel maakte het bedrijf duidelijk dat 3D voorlopig de focus blijft.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek