Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  14 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nintendo brengt alweer nieuw 3DS XL ontwerp uit

alweer nieuwe 3DS

Nintendo kondigde vandaag alweer een nieuwe 3DS XL aan. Na de 3DS, de 3DS XL, de 2DS, de New 3DS en de New 3DS XL komt er nu de New Galaxy Style New Nintendo 3DS XL. Dat zou op dit moment de officiële benaming zijn. Of deze gaat veranderen is nog niet duidelijk. Hoe de New Galaxy Style New Nintendo 3DS XL gebruikt aangeboden of genoemd zal worden wordt misschien nog interessant.

De nieuwe Nintendo handheld is een nieuw design van de NEW 3DS XL en verschijnt binnenkort al. De binnenkant van de handheld heeft een ononderbroken blauwe kleur. De onderkant van de onderste helft is echter paars. De achterkant van de bovenste helft, die van het bovenste scherm dus, is wederom waar het om draait. Een sterrenveld design bedekt namelijk de gehele plate.

De nieuwe handheld begint vandaag met shipping en zou dan ook deze week in de winkels moeten liggen. De handheld staat al op Amazon. De verzendtijd op Amazon staat echter op 1 tot 2 maanden. Waarschijnlijk is dit een fout. Zoals gebruikelijk wordt dit 3DS model weer verkocht zonder AC adapter. Tenzij je nog eentje van je oude 3DS, 2DS of DSi hebt, zul je deze los moeten kopen. De meningen lijken nu al verdeeld over het design. Twitter gebruiken Victor-Hugo Borges liet zijn photoshop kunsten er al op los:

Alweer nieuwe 3DS Nintendo

Het nieuwe ontwerp werd op de officiële Nintendo America Twitter gedeeld. Recent werd ook een New Super Mario bundel uitgebracht. Deze handheld werd verpakt met Super Mario 3D Land geïnstalleerd en met 2 extra faceplates. Nintendo verlaagde ook de prijzen van enkele Wii U en 3DS titels waaronder The Legend of Zelda Wind Waker HD en Animal Crossing: New Leaf.

Wat Nintendo op de planning heeft staan voor de toekomst van hun handheld consoles is niet duidelijk. Wel maakte het bedrijf duidelijk dat 3D voorlopig de focus blijft.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Zeettoxype
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Goof001
Profielfoto van dglavimans
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93