Nintendo compenseert AC: Pocket Camp spelers

Animal Crossing: Pocket Camp

Wegens onverwachte server issues in Animal Crossing: Pocket Camp compenseert Nintendo spelers met 20 gratis Leaf Tickets.

Animal Crossing: Pocket Camp is gisteren officieel uitgekomen in Europa. De mobile Animal Crossing game waar velen lang op hebben gewacht is te downloaden voor zowel iOS en Android. Om meer te weten te komen over wat je in Animal Crossing: Pocket Camp kunt doen kun je hier verder lezen.

Animal Crossing: Pocket Camp

Serverproblemen

Het spel heeft sinds de launch in Europa te kampen met onvoorziene serverproblemen. Daar Nintendo dit erg vervelend vindt voor de spelers bieden zij als excuus hiervoor twintig leaf tickets cadeau aan. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is inloggen in het spel. De leaf tickets zijn voor onbepaalde tijd geldig, en komen goed van pas als je actief met het spel aan de slag wilt gaan. Let wel op: bovenstaande actie is geldig tot en met 23 december 2017. Indien je hier gebruik van wilt maken dien je dus voor deze tijd in ieder geval eenmalig in te loggen.
Nintendo doet er momenteel alles aan om de serverproblemen te verhelpen.

Overige bonussen

Momenteel kunnen spelers gebruik maken van een aantal log-in bonussen. Deze log-in bonussen bevatten gratis materialen die spelers in het spel kunnen gebruiken. Zo krijg je onder andere spullen om je avatar aan te kleden en om meubels mee te bouwen. Momenteel zijn er twee log-in bonussen actief. Eentje hiervan geeft spelers 1 Leaf ticket, 3 wood, 3 honey, 1000 bells, 1 sporty essence, 1 sea throw net en 1 cute essence. Deze bonus krijg je door te spelen vóór 2 december 2017. De andere log-in bonus die momenteel actief is geeft spelers onder andere 1 gratis Animal Crossing paint job voor je Camper.

Om op de hoogte te blijven van alle updates en nieuws over Animal Crossing: Pocket Camp kun je kijken op de officiële Twitter pagina en de website.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek