Nintendo Direct met info over Splatoon 2 en ARMS aanstaande donderdag nacht

Nintendo direct

In de nacht van woensdag op donderdag om precies 00:00 zal er een Nintendo Direct aflevering verschijnen die de focust legt op nieuwe informatie voor Splatoon 2 en ARMS. Er zullen ook nog andere Nintendo 3DS en Switch games aan bod komen.

Je kunt de presentatie vanaf woensdag op donderdag nacht, precies om 00:00 volgen via Youtube of via de officiële Nintendo Direct website. Zoals gezegd zal deze direct aflevering helemaal in het teken staan van ARMS en Splatoon 2. Arms heeft nog geen release datum gekregen. Hopelijk mogen we vanaf donderdag een nieuwe datum in de agenda markeren.

Ga jij woensdag op donderdag nacht nog even achter je PC kruipen om de presentatie te volgen, of zie je de volgende ochtend wel wat er allemaal naar voren is gekomen? Hoe dan ook zul ej alles bij ons weer terug kunnen lezen de dag erna.

Nintendo maakt niet alleen meer informatie bekend omtrent Splatoon 2 en ARMS maar gaat ook nog andere games bespreken. Welke titels hoop jij langs te zien komen? Nintendo Direct zijn korte presentaties en aankondigingen van Nintendo die iets meer aandacht verdienen dan een simpele nieuwspost op de website. Wij zijn dan ook benieuwd naar donderdag!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek