Nintendo Direct op de E3 opent met trailer Daemon X Machina

Daemon X Machina is de eerste game die Nintendo heeft aangekondigd. De game zal gereleased worden ergens in 2019. In de trailer zien we een aantal gundam like suits die de gevecht aangaan met een grotere suit.

Wat we wellicht uit de trailer kunnen halen is dat je de game in coöp mode kan spelen. Bekijk hieronder de trailer van Daemon X Machina.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek