South Park: The Fractured But Whole komt naar de Switch

South Park: The Fractured But Whole

South Park: The Fractured But Whole komt volgende maand naar de Nintendo Switch. Vanaf 24 april wordt het mogelijk om het tweede deel in de South Park franchise op de Switch te spelen. Op release zullen ook de eerste twee DLC beschikbaar zijn om te kopen.

South Park heeft vorig jaar de tweede videogame in de franchise gekregen, genaamd The Fractured But Whole. De tweede game volgde hetzelfde principe als de eerste game, wat betekent dat South Park humor met turn-based gameplayed gecombineerd is. De game is in 2017 uitgekomen op de PS4, Xbox One en de PC en zal dit jaar dan ook eindelijk naar de Switch komen. Vanaf 24 april zal het mogelijk zijn om The Fractured But Whole op de Nintendo Switch te gaan spelen. Nu kun je dus je South Park game overal mee naartoe nemen en spelen in handheld mode. Op de release van de game zullen ook de eerste twee DLC beschikbaar zijn. Deze kunnen apart gekocht worden of gezamenlijk in de Season Pass. DLC nummer drie zal op 24 april nog niet beschikbaar zijn en de releasedatum moet nog bekendgemaakt worden.

South Park The Fractured But Whole zal op 24 april beschikbaar zijn gezamenlijk met de eerste twee DLC op de Nintendo Switch.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek