Nintendo Direct: Splatoon 2 Octo expansion aangekondigd

Splatoon 2 Octo

Nintendo Direct is voorbij en Super Smash fans zullen dolblij zijn met de laatste teaser. Maar daarvoor kwam nog iets spannend, namelijk de Splatoon 2: Octo Expansion, die ergens dit jaar nog zal verschijnen voor op de Nintendo Switch natuurlijk!

De Squid Research Lab heeft onderzoek gedaan en heeft een nieuw speelbaar personage ontdekt: Agent 8. Deze expansion zal deze Zomer nog verschijnen, maar er is geen specifieke release datum bekendgemaakt tijdens Direct. De Lente update zal al veel nieuwe kledingstukken brengen, maar deze expansion doet dat ook. De kleding voor de Octro uitbreiding zal speciaal gemaakt zijn voor dit speelbare ‘ras’, de Inkling.

Er zullen nieuwe maps, uitdagingen en multiplayer opties verschijnen. De Octo Expansion zal twintig Euro kosten, maar brengt veel met zich mee. Zodra er meer informatie verschijnt over deze uitbreiding, kan je het bij ons lezen! Eind april zal de versie 3.30 patch verschijnen, deze brengt meer dan 100 cosmetics en drie nieuwe stages/ maps. Rank X zal ook verschijnen, dit is voor de extreme hardcore Splatooners. De wereld blijft groeien en het meeste van de content is en blijft gratis, dus geniet ervan.

Ga jij hem spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Lees bij ons alles over de Nintendo Direct.

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek