SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Nintendo Direct over Splatoon 2 zal morgen plaatsvinden

Splatoon 2

Er zal morgen een Nintendo Direct zijn over Splatoon 2. De uitzending zal om 16:00 beginnen en is te volgen op hun Twitch-kanaal. In de Direct worden de nieuwe features van Splatoon 2 verder uitgelicht.

Het duurt niet lang meer voordat Splatoon 2 op de Nintendo Switch gereleased zal worden. Over iets meer dan twee weken is het namelijk mogelijk om het spel in huis te halen en te gaan spelen. Nintendo wil nog even de schijnwerpers op het spel richten en houdt daarom een Nintendo Direct. In de Direct zal hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe informatie gegeven worden. Het zal vooral gericht zijn op het uitleggen van de nieuwe features van de game.

Splatoon 2 is een third-person shooter die gemaakt is om co-op te spelen. Het is mogelijk om 4v4 matches te spelen en je wapens zijn gevuld met inkt. De game is de opvolger van deel 1 die op de Nintendo Wii gespeeld kon worden en een succes was op dat platform. Deel 2 is een van de grote titels die dit jaar op de Switch gereleased gaat worden en brengt een hoop verbeteringen ten opzichte van deel 1.

Splatoon 2 zal op 21 juli gereleased worden voor de Nintendo Switch.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk