Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nintendo Direct van donderdag nacht duurt 45 minuten

New DonkCity

Donderdag nacht om precies 0:00 zal er een Nintendo Direct broadcast worden gehouden van maar liefst 45 minuten. De aflevering zal zich focussen op Nintendo Switch en 3DS software die aankomende maanden zullen verschijnen.

Super Mario Odyssey zal onderdeel zijn van de Direct aflevering. Verder is niet bekend wat Nintendo nog meer zal laten zijn tijdens deze uitzending. De Direct uitzending zal niet live zijn, maar bestaat uit een vooraf-gecompileerde video met beeldfragmenten uit games en toespraken zoals we die eigenlijk wel gewend zijn van eerdere Nintendo Direct afleveringen.

Smartphone games, waar een grote groep gamers op aan het wachten zijn zal in ieder geval geen onderdeel zijn van deze aflevering. Liefhebbers van Animal Crossing op de smartphone zullen nog iets langer moeten wachten op meer informatie.

Een onderdeel wat mensen verwachten in deze Nintendo Direct is de aankondiging van een achievement systeem voor de Nintendo Switch. Een ontwikkelaar liet namelijk iets te veel informatie los toen hem werd gevraagd waarom er geen leaderboards waren op hun Switch versie van de game. Het hele verhaal hierover is hier terug te vinden.

Dezelfde dag als het voorval hierboven kondigt Nintendo een Direct aflevering aan. Het kan bijna geen toeval meer zijn. Donderdag nacht kun je de livestream hier bekijken. Hoogstwaarschijnlijk zal deze ook te vinden zijn op Twitch en Youtube-Gaming. Wat hoop jij terug te zien in deze Direct video?

nintendo direct

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek