Nintendo Direct: Dark Souls Amiibo!

Nintendo Direct is in volle gang, of ja, het event duurt maar 30 minuten. Maar in ieder geval… Dark Souls Remastered krijgt een Amiibo op dezelfde dag als launch! Ja, je hoort ‘t goed, een echte Amiibo voor één van de meest onvergefelijke en donkere franchises ooit. En je kan hier boven bekijken hoe die eruit zal zien. PRAISE THE SUN!

Verdere informatie laat nog even op zich wachten. Dark Souls Remastered komt uit op 25 mei! De Amiibo zal op dezelfde dag verschijnen voor de normale prijs. Nintendo laat weten dat deze Switch port (remaster) bij elke replay andere uitdagingen zal krijgen, zodat jij de game vaker dan één keer wilt gaan spelen! De game zal volledig compatible zijn met de Switch en zal ook speciale extraatjes bevatten voor de console hybride. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit, en jij?

De Remaster bevat ook de DLC: Artorias of the Abyss. Zo kan je de hele lore spelen, en dan wachten op de tweede remaster. Voor Nintendo fans die niet bekend zijn met Dark Souls, de game is vrij uitdagend, dus je zal vaak doodgaan en moeten leren van je fouten. De originele titels krijgen veel loof bij fans, dus probeer hem zeker uit.

Dark Souls Amiibo

Ga jij Dark Souls Remastered voor de Switch proberen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk bij ons ook zeer zeker alle andere Nintendo Direct cover-ups! Er is onder andere vanalles over Mario Tennis, Hyrule Warriors, South Park voor de Switch en meer! 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek