Nintendo eShop update – Week 35

Nintendo eShop

Ook Nintendo brengt naast Sony en Microsoft wekelijks nieuwe content in hun digitale winkelschappen. In deze wekelijkse artikel vertellen wij welke games jij kunt verwachten om te spelen op jouw 3DS of Wii U. Het kan altijd zijn dat op moment van schrijven de content nog niet in de store staat. Maar het komt zeker in die week erin.

Deze week is een rustige week voor de Nintendo eShop. Er worden slechts vier spellen toegevoegd en allemaal zijn deze spellen voor de Nintendo Wii U. Aangezien het deze week wat simpeler is gaan we gewoon kort wat vertellen over het viertal games welke te vinden zullen zijn deze week.

Nintendo eShop (Wii U)

 • Q.U.B.E: Director’s Cut
  Prijs: €7,99

In Q.U.B.E: Director’s Cut worden er verhaal elementen toegevoegd aan het spel. Q.U.B.E is een spel welke volledig gebasseerd is op physics en puzzels en is gemaakt door Toxic Games. De game is ook op veel andere platformen te vinden en vindt nu dus haar weg naar de Wii U console van Nintendo.

 • Disney Infinity 3.0: Play without limits
  Prijs: €19,99

In deze nieuwe Disney Infinity verwelkom je Star Wars in het Disney Universum. Met nieuwe personages, werelden en nog veel meer. Disney Infinity is het enige spel waarin je met personages kan spelen uit Disney, Pixar, Marvel en nu dus Star-Wars. In hetzelfde universum.

MD_1-1024x576

 • Life of Pixel
  Prijs: €9,99

Tegenwoordig komen er steeds meer games uit welke het retro gevoel proberen terug te brengen in deze generatie consoles, voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Shovel Knight. In deze platformer genaamd Life of Pixel proberen de makers eenzelfde sfeer te maken maar wel met de smoothness welke deze generatie biedt aan kracht.

 • Stone Shire
  Prijs: €4,99

Minecraft is een erg populair spel welke nog niet te vinden is op de consoles van Nintendo. Wel mag Nintendo deze Minecraft cloon verwelkomen. Of het net zo fijn speelt als Minecraft is natuurlijk nog maar afwachten maar mensen kunnen voor vijf euro een gokje nemen.

Dat was het voor deze week, zit er iets bij voor jouw? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek