Nintendo eShop update – Week 36

nintendo

Ook Nintendo brengt naast Sony en Microsoft wekelijks nieuwe content in hun digitale winkelschappen. In dit wekelijkse artikel vertellen wij welke games jij kunt verwachten om te spelen op jouw 3DS of Wii U. Het kan altijd zijn dat op moment van schrijven de content nog niet in de store staat. Maar het komt zeker in die week beschikbaar.

Deze week verschijnen onder andere Runbow en Gunman Clive HD Collection voor de Wii U en Little Battlers eXperience voor de Nintendo 3DS in de Nintendo eShop. Hier beneden info en trailers.

Nintendo eShop (Wii U)

Runbow
Uitgever: 13AM Games
Prijs: €13,99

Runbow is een actiegame op hoge snelheid voor maximaal negen spelers. Met elke slag verandert de achtergrondkleur en je moet snel denken als obstakels verschijnen en weer verdwijnen op de veranderende achtergrond. Daag je vrienden uit in zes verschillende gamemodi – King of the Hill, Arena, Run, ColourMaster, of domineer Runbow’s kleurrijke wereld in je eentje of coöperatief in de modi Adventure en Bowhemoth.

Als je tijdens de E3 van dit jaar de Runbow Event Preview van het Nindies@Home programma had gedownload, kun je Runbow tot en met 03-10-2015 met vijftien procent korting kopen voor €11,89.

Gunman Clive HD Collection
Uitgever: Hörberg Productions
Prijs: €3,99

De Nintendo 3DS-indiehits Gunman Clive 1 en 2 komen eindelijk uit voor de Wii U in één compleet pakket. In het jaar 18XX wordt het Westen onveilig gemaakt door misdadigers en criminelen. Een groep bandieten heeft burgemeester Johnson’s dochter ontvoerd en legt het land in de as. Aan Gunman Clive de taak om het meisje te redden, de rust in het Westen terug te brengen en het gevecht in Gunman Clive 2 te voltooien. Zijn gevecht tegen de bandieten brengt hem over de hele wereld en zelfs verder. Baan je springend en schietend een weg door diverse en uitdagende levels en vecht tegen enorme eindbazen. Gunman Clive is een old-school side-scrolling platformgame die zich afspeelt in het oude Westen. Ontdek je innerlijke cowboy en maak je gereed voor een dosis echte schietactie.

Zombie Defense
Uitgever: Teyon
Prijs: €7,99

De doden kruipen uit de aarde onder een gitzwarte hemel. Een eindeloze horde zombies maakt amok in de smeulende overblijfselen van wat ooit onze beschaving was. Jij bent de laatste strohalm van de mensheid! Gebruik klassieke real-time strategy/tower defense-strategieën en -tactieken om zombies te slachten, herstel het moreel van je troepen, geef hen dodelijke wapens, ontdek nieuwe oorlogstechnologieën en overwin de vijand in twee spelmodi en 35 levensgevaarlijke missies.

Sin & Punishment (N64 VC)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €9,99

De aarde wordt bedreigd door Ruffians, mutanten die zijn ontwikkeld om de slinkende voedselreserves aan te vullen, maar die zich nu tegen hun meesters hebben gekeerd. Je bent een jonge strijder die het moet opnemen tegen biogenetische monsters en corrupte militairen in een poging om de planeet te redden.

StarTropics (NES VC)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €4,99

Mike Jones is maar een normale jongen, maar wanneer zijn oom de archeoloog op een tropisch eiland vermist raakt, gaat Mike op onderzoek uit om de duistere geheimen van het paradijs te ontrafelen. Verken het eiland te voet of in de duikboot van je oom en ga het gevecht aan met monsters met de vele wapens en items die je in de game tot je beschikking hebt. De originele NES-game bevatte een fysieke brief in het doosje met een geheime hint. In de versie voor de Virtual Console is deze brief digitaal te vinden in de elektronische handleiding van het spel.

Dit is de Amerikaanse versie van het spel.

Zoda’s Revenge: StarTropics II (NES VC)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €4,99

De intergalactische avonturier en scholier Mike Jones keert terug voor een nieuw avontuur. Deze keer reist hij niet door de ruimte, maar door de tijd! Dit vervolg op StarTropics volgt de belevenissen van Mike terwijl hij door verschillende periodes in de geschiedenis reist, van de steentijd tot het wilde westen! Je zult niet alleen historische personages tegenkomen, zoals Leonardo da Vinci en Cleopatra, maar je zult het ook opnemen tegen degenen die erop uit zijn om Zoda, de buitenaardse leider die door Mike tijdens zijn eerste avontuur werd verslagen, te wreken. Staat Zoda op het punt om opnieuw te verrijzen?

Dit is de Amerikaanse versie van het spel.

Speciale aanbiedingen
Rayman Legends – €11,99 (tot en met 10-09-2015; normaal €29,99)
Never Alone (Kisima Ingitchuna) – €9,99 (tot en met 17-09-2015; normaal €14,99)
BLOK DROP U – €0,50 (tot en met 30-09-2015; normaal €1,49)
BLOK DROP X TWISTED FUSION – €1,00 (tot en met 30-09-2015; normaal €2,99)
TABLETOP GALLERY – €1,49 (tot en met 30-09-2015; normaal €4,49)
Master Reboot – €5,99 (tot en met 01-10-2015; normaal €11,99)

Nintendo eShop (Nintendo 3DS)

Little Battlers eXperience (Downloadversie) (Verkrijgbaar vanaf 04-09-2015)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €39,99

Verzamel, bouw en strijd met je eigen miniatuurrobots in Little Battlers eXperience, een futuristische RPG met realtimegevechten. In een wereld waarin speelgoed niet alleen voor kinderen is bedoeld, kruip je in de huid van Van Yamano, een tiener die een unieke LBX toevertrouwd heeft gekregen. Deze minuscule, aanpasbare robot is in staat de wereld te behoeden voor een ramp! Creëer je eigen LBX uit meer dan 4000 unieke onderdelen en geef de robot zijn eigen vaardigheden en ontwerp om de uitstraling en prestaties te verbeteren. Verzamel meer dan 130 verschillende pantsersets of combineer onderdelen om de ultieme gevechtsrobot te bouwen! Vorm een team met Van’s vrienden en gebruik je LBX om de kwaadaardige organisatie New Dawn Raiders te verslaan. Of probeer je vrienden te verslaan in lokale multiplayergevechten voor maximaal zes spelers.

Proun+ (Demoversie)
Uitgever: Engine Software
Prijs: Gratis

In Proun+ race je in de vorm van een bal over een buis terwijl je obstakels ontwijkt. Door vijf verschillende snelheden van Relaxed tot en met Speed of Light is dit spel geschikt voor zowel de casual als de hardcore gamer waardoor iedereen er op zijn eigen manier voldoening uit zal halen. De levels worden begeleid door lekkere jazz-rock muziek die speciaal geschreven is voor Proun+. Vergis je niet: dit spel is visueel prachtig, maar zal op de hoogste snelheid de moeilijkste uitdaging in je leven worden!

SENRAN KAGURA 2: Deep Crimson: Waist-Deep (Add-on content)
Uitgever: Marvelous Europe
Prijs: €4,99

Speciale aanbiedingen
Rayman Origins – €5,99 (tot en met 10-09-2015; normaal €19,99)
Art of Balance TOUCH! – €5,20 (tot en met 24-09-2015; normaal €6,99)
Witch & Hero – €1,99 (tot en met 24-09-2015; normaal €3,99)
World Conqueror 3D – €3,99 (tot en met 24-09-2015; normaal €4,99)
WAKEDAS – €1,99 (tot en met 24-09-2015; normaal €2,99)
Proun+ – €3,99 (permanent, was €5,99)

Wat vind jij van de releases van deze week? laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek