Nintendo eShop update – Week 41

Nintendo eShop

Ook Nintendo brengt naast Sony en Microsoft wekelijks nieuwe content in hun digitale winkelschappen. In deze wekelijkse artikel vertellen wij welke games jij kunt verwachten om te spelen op jouw 3DS of Wii U. Het kan altijd zijn dat op moment van schrijven de content nog niet in de store staat. Maar het komt zeker in die week erin.

Deze week komen er een aantal Mario games naar de Wii U en komt er een nieuwe Sonic game naar de Nintendo 3DS.

We beginnen zoals elke week met de Nintendo Wii U:

Nintendo eShop (Wii U)

 • Mario Sports Mix
  Prijs: €14,99

Het mooie van de Wii U is dat er veel spellen gespeeld kunnen worden op deze console van oudere Nintendo consoles. Mario Sports Mix is oorspronkelijk uitgekomen de Nintendo Wii maar maakt nu zijn weg naar de nieuwste console van Nintendo.

 • STARWHAL
  Prijs: €9,99

Een local multiplayer spel waar je verschillende opdrachten moet doen met inspiratie van alle games die afgelopen jaren in deze categorie zijn aangekomen.

 • Whispering Willows
  Prijs: €9,99

In dit spel neem je de rol van Elena, je moet allemaal puzzels en mysteries oplossen in dit spel om Elena haar verloren vader te vinden.

 • Mario Golf
  Prijs: €9,99

Oorspronkelijk uitgekomen op de Nintendo 64 maar nu naar de nieuwste console van Nintendo. Golven met Mario, altijd leuk.

 • Pac-Man 2: The New Adventures
  Prijs: €7,99

Oorspronkelijk uitgekomen op de Super Nintendo is een game gebasseerd op misschien wel de meest iconische gamepersonage ooit.

 • Dig Dug II
  Prijs: €4,99

Uitgekomen oorspronkelijk op de NES, voorloper op het spel Dig Dug.

 • Pock & Rocky with Becky
  Prijs: €6,99

Uitgekomen op de Game Boy Advance. Je kunt kiezen uit drie personages en moet hierin het gevecht aangaan tegen het kwade.

Dan is er deze week ook nog een spel voor de Nintendo 3DS, Sonic The Hedgehog 2 komt voor €4,99 naar de Nintendo 3DS eShop.

Zoals je kan zien zijn er ook nog een aantal aanbiedingen deze week in de store:

Nintendo

Nintendo

Dat was het voor deze week, zit er iets bij voor jouw? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek