Nintendo introduceert de Super Smash Bros. Invitational spelers

op 12 juni is het zover, de Nintendo E3 show gaat live, maar wat betekend dat voor Smash spelers? Deze kunnen een aantal uur genieten van een Super Smash Bros. Invitational toernooi. Nintendo kondigt in de trailer hierboven alle spelers aan die mee zullen doen aan deze avond.

Dit hele gebeuren kan je die dag live op Twitch bekijken. Er zal niet alleen dit toernooi gespeeld worden, nee nee… Er worden talloze games aangekondigd in combinatie met gameplay van de al-aangekondigde titels. Eén van deze titels is Smash 5. De trailer liet veel kaken op de grond droppen, dus wij zijn benieuwd naar wat de aankondiging van de E3 met zich mee zal brengen.

Wat nog meer?

Nintendo zal natuurlijk nog meer laten zien dan alleen Smash. Er komt ook een Splatoon 2 wereldkampioenschap, die gecombineerd met een aankondiging voor de game zal komen. Deze aankondiging zal waarschijnlijk over de Octo Expansion en Summer Roadmap gaan. De halve finale is op 11 juni, gevolgd door de finale een dag later.

Nintendo Smash Treehouse

De Nintendo Treehouse zal Switch gameplay laten zien van alle Switch games die Nintendo wil laten zien aan het publiek, dit zal over de dagen heen verspreid zijn, met één avond in het speciaal. Games als Octopath Traveler, Adventure Time, Bayonetta 3, Smash, Rollercoaster Tycoon, Yoshi en nog een boel anderen zullen hoogstwaarschijnlijk hun gameplay debuut maken, met hopelijk een paar datums erbij!

Wat vind jij van alles wat we nu al weten? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek