Nintendo kondigt New Nintendo 2DS XL aan

De Nintendo 3DS familie wordt wederom uitgebreid vanaf juli want de 2DS zal een broertje er bij krijgen. De New Nintendo 2DS XL is een ware kruising tussen de New Nintendo 3DS XL en de Nintendo 2DS.

Naast de “nieuwe” handheld verschijnen er ook drie nieuwe games op het zelfde moment, namelijk: Hey! PIKMIN, Miitopia en Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?

De nieuwe handheld ziet er strak uit en zal in twee kleurencombinaties verkrijgbaar zijn. De schermpjes zijn even groot als die van de New 3DS XL, maar zal geen 3DS functies met zich mee brengen. In tegenstelling tot de 2DS kan je de New 2DS wél openklappen zoals we gewend zijn van de DS systemen. Het systeem is iets lichter dan de New 3DS XL, maar net zo krachtig als zijn voorgangers. Alle voorgaande spellen van de DS en 3DS zullen ook functioneren op deze nieuwe 2DS.

2ds Xl

De New Nintendo 2DS XL zal vanaf 28 juli verkrijgbaar zijn vanaf €149,-

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek