Nintendo NX nieuws deze week

Mario

Er gaan hevige geruchten rond dat dit de week wordt waarin Nintendo haar nieuwste product aan de wereld gaat tonen. De Nintendo NX zit er nu toch echt aan te komen.

Nintendo NX

Wonder Havoc weet te melden dat Nintendo een e-mail heeft gestuurd waar zij adviseren om vrijdag te gaan kijken. Een NX onthulling lijkt hierop te hinten?

Nintendo NX Nintendo NX

Emily Rogers is ontzettend bekend om haar geruchten over de Nintendo NX en heeft ook weer wat interessante tweets de wereld in gestuurd. Zo heeft ze gezegd dat deze en volgende week enorm interessant gaan zijn en dat de NX niet uitgesteld is. Hij wordt in maart uitgebracht en er komt deze week en volgende week nieuws mee naar buiten.

Nintendo is natuurlijk al heel lang stil over hun nieuwe console maar het einde lijkt dan nu toch eindelijk in zicht. Veel mensen waren bang dat Nintendo niet eens meer dit jaar de NX ging aankondigen en dat dit zou betekenen dat hij weer uitgesteld gaat worden. Het zijn voor Nintendo en fans dan ook spannende tijden aangezien dit product wel een succes voor het bedrijf moet zijn.

Wanneer Nintendo hun evenement gaat aankondigen ga je dit zeker lezen op de website. Tot die tijd is het nog heel even geduld. Heb jij er al zin in?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek