Nintendo onderweg naar Universal Thema parken

Nintendo Theme Parks

Onlangs is er een korte video verschenen waarin Shigeru Miyamoto en Mark Woodbury hun vroege plannen over de samenwerking tussen Nintendo en Universal Parks & Resorts bespreken. Binnenkort mogen fans de wereld van Nintendo in het echt herleven.

Heel veel werd er niet verteld of duidelijk gemaakt in onderstaande video. Echter is het nu wel bekend dat er een zekere samenwerking is tussen Nintendo en Universal Theme Parks. Dit houdt in dat er Nintendo attracties worden ontwikkeld en ingezet in drie Universal thema parken. De drie parken waar Nintendo haar stempel achter gaat laten zijn gevestigd in Osaka, Orlando en Hollywood.

Fans zullen de wereld van Nintendo in levende lijven mogen ervaren. Vleesetende planten komen tot leven, Power-Ups, Mega blokken uit de wereld van Super Mario en overal om je heen herken je alles terug. Het is net alsof je in de game gestapt bent.

Nintendo gaat dus aan de slag in thema parken. Hopelijk gaan ze ook een deal sluiten met de Efteling of Walibi Holland, want wij willen ook Nintendo attracties. Bovengenoemde plaatsen zijn namelijk een beetje ver, maar het is een begin!

Nintendo

Meer informatie werd niet los gelaten, het is allemaal nog een heel vroeg stadium. In ieder geval is dit weer een extra reden om op vakantie te gaan naar Japan of de Verenigde Staten want een achtbaan van Super Mario, of een een Luigi’s Mansion Spookhuis willen we allemaal wel!

Foto1 (Miyamoto alleen): “Shigeru Miyamoto, creator of Mario, stands outside Universal Orlando Resort. Nintendo-themed areas are coming to three locations around the world. © 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.”
Foto2 (Miyamoto + Woodbury): “Shigeru Miyamoto, Director and Creative Fellow of Nintendo, discusses attraction features with Mark Woodbury, President of Universal Creative. © 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.”

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek