Nintendo pakt de Switch uit

Super Mario Run

Nog maar negen dagen en dan is het zover. De Nintendo Switch komt dan uit. Een nieuwe generatie voor Nintendo gaat beginnen na toch wel de moeilijke jaren met de Nintendo Wii U. De Nintendo Switch gaat het overnemen en Zelda staat te wachten. Maar wat zit er nou eigenlijk in de doos wanneer jij de console koopt? 

Ja er zijn al video’s online verschenen van mensen die de nieuwste Nintendo console op een niet zo legale manier hadden verkregen en een unboxing hiervan maakte. Maar Nintendo heeft vandaag officieel een unboxing gedaan van wat wij straks allemaal kunnen verwachten in de doos:

De Nintendo Switch launch komt nu ontzettend dichtbij, nog iets meer als een week te gaan en dan is het al zover. Na de launch van de console kunnen we ook nog veel nieuws verwachten van Nintendo over de console zoals bijvoorbeeld de Virtual Console en wanneer deze naar de console komt. Ook kunnen we natuurlijk datums verwachten van aankomende games en de E3 staat ook alweer bijna voor de deur.

Ga jij de Nintendo Switch halen als deze beschikbaar komt op 3 maart? Of wacht jij toch nog even met de aankoop van de console? Laat het ons weten in de comments! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek