Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nintendo plaatst nieuwe video van Arms

Arms Max Brass

Nintendo heeft een nieuwe video geplaatst van de game Arms. In de video zien we het eerste nieuwe karakter dat aan de game toegevoegd gaat worden, Max Brass.

In een nieuwe video van Nintendo over de game Arms wordt het eerste gratis DLC-karakter Max Brass belicht. Max Brass zit al in de game op het moment als baas, maar zal ergens in deze maand ook speelbaar worden. Max Brass is een van de gratis DLC’s die toegevoegd worden aan de game. Afgelopen maand werd er al een gratis update toegevoegd, die het mogelijk maakte om te spectacten.

Max Brass

Max Brass is dus het eerste gratis DLC-karakter dat in Arms zal verschijnen. De armen van Max zijn gemaakt van Championship Belts, omdat hij al zoveel wedstrijden heeft gewonnen. Hij is het snelste karakter dat in de game zal zitten en heeft een aantal speciale abilities. Zo kan Max zijn bovenlichaam verstijven om ervoor te zorgen dat die niet uit balans raakt als die geraakt wordt. Daarnaast worden zijn armen gecharged als hij onder 25% health komt.

Het is nog niet bekend op welke datum Max Brass precies beschikbaar wordt, maar hij komt sowieso naar de game in juli. Het is dus even afwachten voor de volgende gratis update verschijnt en het mogelijk wordt om met het karakter aan de gang te gaan.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek