SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Nintendo plaatst nieuwe video van Arms

Arms Max Brass

Nintendo heeft een nieuwe video geplaatst van de game Arms. In de video zien we het eerste nieuwe karakter dat aan de game toegevoegd gaat worden, Max Brass.

In een nieuwe video van Nintendo over de game Arms wordt het eerste gratis DLC-karakter Max Brass belicht. Max Brass zit al in de game op het moment als baas, maar zal ergens in deze maand ook speelbaar worden. Max Brass is een van de gratis DLC’s die toegevoegd worden aan de game. Afgelopen maand werd er al een gratis update toegevoegd, die het mogelijk maakte om te spectacten.

Max Brass

Max Brass is dus het eerste gratis DLC-karakter dat in Arms zal verschijnen. De armen van Max zijn gemaakt van Championship Belts, omdat hij al zoveel wedstrijden heeft gewonnen. Hij is het snelste karakter dat in de game zal zitten en heeft een aantal speciale abilities. Zo kan Max zijn bovenlichaam verstijven om ervoor te zorgen dat die niet uit balans raakt als die geraakt wordt. Daarnaast worden zijn armen gecharged als hij onder 25% health komt.

Het is nog niet bekend op welke datum Max Brass precies beschikbaar wordt, maar hij komt sowieso naar de game in juli. Het is dus even afwachten voor de volgende gratis update verschijnt en het mogelijk wordt om met het karakter aan de gang te gaan.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk