Nintendo Switch: 1 2 SWITCH aangekondigd

Nintendo Switch presentatie

1 2 Switch is een nieuw soort game die wordt mogelijk gemaakt door de gloednieuwe Joy Con controller. De HD Rumble technologie die in de controller zit maakt het mogelijk een computer game te spelen, zonder naar een scherm te kijken.

1 2 Switch maakt de speelwereld groter dan enkel je beeldscherm en richt zich op het verspreiden van dit soort games op feestjes en dat soort dingen. Gamen door middel van de Joy Con en de 1 2 Switch game, maakt het mogelijk om een spel te spelen zonder naar het beeldscherm te kijken. Je zal naar je partner, of partners moeten kijken om te kunnen spelen.

De Joy Con controller kan door middel van een armband, zoals we gewend zijn van de Wii controller veilig gebruikt worden. De L knoppen aan de zijkanten krijgen daarnaast ook een extension waardoor deze makkelijker te gebruiken zijn voor games als 1 2 Switch. Games als 1 2 Switch worden mogelijk gemaakt door de nieuwe HD Rumble technologie van de controllers. Door deze technologie kun jij “voelen” wat er in je controller zit. Door te schudden met je controller voelt het alsof je een glas met een ijsblokje in je handen hebt. Je zal dan ook het verschil voelen zodra er een, of twee ijsblokjes in je glas zitten en zelfs als deze gevuld wordt met virtueel water, zal je dit kunnen voelen.

1 2 Switch verschijnt net als de Nintendo Switch op 3 maart 2017

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek