Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nintendo Switch batterij vervangbaar tegen betaling

nintendo switch

De Nintendo Switch verschijnt in maart maar veel fans zijn teleurgesteld en angstig over de batterij van de nieuwe console. Nintendo beweert namelijk dat de batterij zo’n drie tot 6 uur mee gaat. Alhoewel je zelf de batterij niet kunt vervangen, wilt Nintendo dit wel voor jou doen, tegen betaling.

Zodra je The Legend of Zelda: Breath of the Wild gaat spelen zonder stroom zal je maximaal zo’n 3 uur kunnen genieten van de game voordat de Switch’s batterij volledig leeg gezogen is. In tegenstelling tot de 3DS kun je als eindgebruiker de batterij van de Switch niet vervangen. Een extra accu meenemen heeft dus vrij weinig zin als je op reis bent. Het goede nieuws is dat Nintendo de batterij van je Switch wel voor je wilt vervangen mocht de batterij kapot gaan. Hier zal echter wel voor betaald moeten worden.

Opmerkelijk is dat Nintendo dit al aankondigt voordat de Switch op de markt verschijnt. Wie weet zal Nintendo in plaats van een kapotte batterij vervangen ook een batterij upgraden zodat je onderweg langer kunt genieten van je Switch? Wij hopen van wel.

Het is nog een dikke maand wachten tot de console in de schappen verschijnt. De pre-orders lopen in ieder geval al aardig goed en verschillende winkel-ketens kunnen al geen garantie meer bieden dat pre-order houders de console op dag van release mogen ontvangen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek