Nintendo Switch event op 13 januari

nintendo switch

Nintendo heeft gisteren aangekondigd dat er zeer binnenkort een hands-on evenement zal plaatsvinden voor de Nintendo Switch. Op 13 januari wordt de nieuwe console in New York getoond en zal hij speelbaar zijn voor de media.

Nintendo kondigde de Nintendo Switch officieel aan in oktober. De release staat gepland voor maart komend jaar.

Hands-on

Op 13 januari zal een privé hands-on evenement plaatsvinden in New York. Het is nog niet bekend waar precies het evenement plaats zal vinden. Nintendo belooft dat niet alleen de Switch speelbaar zal zijn, maar dat ze ook een aantal plannen en details van de console zullen onthullen. Tevens hopen wij dat de release line-up bekend zal worden gemaakt. Dit nieuws zal bekend worden gemaakt door middel van een live stream op 12 januari, de “Tokyo Webcast”. Hierin zullen ook de exacte releasedatum en prijs van de Switch besproken worden.

De live stream zal online te volgen zijn. Wij houden je op de hoogte!

De Switch zal in maart het levenslicht zien. De persconferentie vindt plaats op 12 januari en het exclusieve hands-on evenement op 13 januari.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek