De Nintendo Switch Exclusieve titels bevestigd voor 2018

Nintendo Switch Exclusives

De Nintendo Switch is ondertussen de meest succesvolle console buiten de 3DS met meer dan tien miljoen verkochte handhelds. 2017 was met Zelda, Mario, Doom, Skyrim en nog een aantal titels een succesvol jaar voor de Switch. Maar hoe zit 2018 eruit?

In dit artikel leggen wij de focus vooral op de exclusieve titels. De Switch zal ook third-party games krijgen en mensen hopen op een soort Virtual Console, maar voor nu moeten jullie het doen met de exclusives!

Afbeeldingsresultaat voor kirby star allies

Kirby Star Allies is de eerste titel. Dit is Kirby’s Switch debuut en deze komt met een multiplayer twist erin. Je kan met maximaal drie andere vrienden verschillende levels behalen en boss-battles aangaan. De game heeft nog geen officiële release datum maar komt ergens dit jaar nog.

Afbeeldingsresultaat voor fire emblem switch

Fire Emblem zal ook dit jaar een Switch debuut maken. Er is nog geen titel bekend, nog geen release datum maar de game zal zeer zeker verschijnen. Meer informatie over de game zal verschijnen tijdens Direct of op de E3. Wij zullen wachten…

Afbeeldingsresultaat voor project octopath traveler

Project Octopath Traveler is een game van Square Enix, gemaakt door Acquire. Deze retro RPG is een mix van 2D en 3D, ook deze game heeft nog geen specifieke datum maar zal dit jaar verschijnen.

Bayonetta (2) zal op 16 februari verschijnen met een derde deel dat dit jaar of in 2019 zal verschijnen. Veel fans van de eerste twee games gingen volledig uit hun plaat toen ze hoorde dat de game naar de hybride handheld/console ging komen en nu is het dan bijna zover! Het derde deel zal nog even op zich laten wachten.

Andere titels als Light Fingers, Dragon Marked For Death, Runner3 en Yoshi zullen ook nog allemaal in 2018 gaan verschijnen. Er is ook nog een Pokémon game die nog geen officiële aankondiging heeft gehad. Welke titels maken jou enthousiast? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Zodra er meer exclusieve titels aan worden gekondigd voor dit jaar, dan kan je dit bij ons lezen!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek