Nintendo Switch bij Jimmy Fallon

Mario

Nintendo begint met het maken van reclame voor de Nintendo Switch. Zo waren zij gisteren te gast bij Jimmy Fallon en lieten zij naast hun smartphone game ook de nieuwe Zelda zien op de Switch. 

Reggie zelf was gisteren te gast bij Jimmy Fallon om de Nintendo Switch te laten zien aan het publiek. Hij laat het publiek en Jimmy kennis maken met de nieuwe Zelda game en verteld wat meer over de console. Wanneer je alleen het stuk over de Nintendo Switch wilt zien moet je naar ongeveer vijf minuten gaan in het filmpje.

Ook zie je in het filmpje dat Nintendo wat tijd neemt om Super Mario Run te laten zien. Het is de eerste keer dat een Mario game van Nintendo te vinden zou zijn op de smartphones en dus een belangrijk moment voor het bedrijf dat altijd heel strict omgaat met hun gaming characters. Nintendo is de laatste jaren wat meer open geworden als het gaat om het gebruik van hun personages. Zo komt er ook een Nintendo pretpark en kon je ook al personages bij fastfoodketens krijgen.

De aankomende maanden zijn heel belangrijk voor het bedrijf. Na de mindere tijden voor het bedrijf met de Wii U willen zij natuurlijk weer goed aan een nieuwe generatie beginnen. In Januari heeft het bedrijf een persconferentie in Japan waar het bedrijf meer informatie zou geven. Volgens geruchten mag de pers dan ook al aan de slag gaan met de hardware van de console. Deze is op het moment van de persconferentie dan al bijna op retail niveau. Ook gaat Nintendo op dit evenement de launch line-up van de Nintendo Switch bekend maken.

Wat vindt jij van de nieuwe Zelda op de Nintendo Switch? Heb jij ook al zin in Januari? Laat het ons weten in de comments!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek