Nintendo Switch krijgt een Super Smash Bros. port

Super Smash Bros.

Ergens in maart mogen we de nieuwe console van Nintendo eindelijk van dichtbij bekijken. Er is nog vrij weinig bekend omtrent de games die we gaan zien voor de console, maar het lijkt er op dat we in ieder geval Super Smash mogen verwachten voor de Switch.

Een hele tijd terug hebben we al gezien dat er een Bayonetta en Cloud Amiibo onderweg zijn voor Super Smash bros. Deze waren oorspronkelijk gepland voor 2017, maar een bron die al eerder juiste informatie omtrent de Switch heeft gelekt beweerd nu dat deze Amiibo’s worden achtergehouden voor 2017. Ze zouden gelijktijdig met de Super Smash Bros. port voor de Nintendo Switch verschijnen.

Het blijft onduidelijk of deze port de Gamecube controllers zal ondersteunen. Wel zal de port alle voorgaande DLC bevatten die zijn verschenen voor de Wii U. Daarnaast zal de port van Super Smash Bros. helaas niet verschijnen op dezelfde dag als de release van de nieuwe console. De port zal naar verwachting op dit moment binnen zes maanden na de release van de Nintendo Switch het daglicht zien.

Eerder verschenen er al geruchten omtrent een Splatoon, Smash, Mario Kart port voor de Switch die wél zouden verschijnen op de dag van de launch. Deze geruchten komen niet van dezelfde bron af en aangezien de eerste bron al eerder juiste informatie heft gelekt, lijkt bovenstaande bewering vals te zijn.

Welke Wii, of Wii U games zie jij nog meer graag terug op de nieuwe console van Nintendo?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek