Nintendo Switch Online NES games voor augustus 2019

NES augustus NSO

Net als iedere maand voegt Nintendo nieuwe retro titels toe aan hun Nintendo Switch Online NES bibliotheek. Aangezien de meeste klassiekers en memorabele titels al zitten inbegrepen zijn de meeste nieuwkomers niet direct heel erg spannend. Alhoewel deze maand toch een oud pareltje weet te toe te voegen.

Deze maand mogen spelers aan de slag met Vice: Project Doom en Kung-Fu Heroes. Beide games worden 21 augustus toegevoegd aan de groeiende bibliotheek.

Nintendo Switch Online spelers kunnen nu ook aan de slag met een proef versie van Mario Tennis Aces. Je kunt de game nog een aantal dagen spelen en gebruik maken van 33% korting indien je de game besluit te kopen. Deze korting geldt tot 20 augustus. Je kunt nog een aantal dagen de volledige game downloaden en spelen indien je in het bezit bent van een Nintendo Switch Online abonnement.

Ga jij aan de slag met deze twee nieuwe games in de NES bibliotheek, of sla je deze klassiekers over? Welke games hoop jij te zien in september?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek