SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Nintendo Switch pre-order Nederland

Nintendo Switch

De Nintendo Switch presentatie heeft ons vannacht allemaal nieuwtjes gegeven over de console. De prijs (in dollars) en de releasedatum zijn bekend geworden en een aantal games die gaan verschijnen.  Het enige wat nog ontbreekt is een definitieve prijs in Europa, maar enkele Europese websites bieden de console al aan. Ook in Nederland kan je de Switch pre-orderen. 

De Amerikaanse prijs van de Switch is 300 dollar. De verwachting is dat de Europese prijs hier niet veel van zou afwijken. Toch lijkt het erop dat we in Europa wat meer geld moeten gaan neerleggen. Let wel op dat onderstaande prijzen nog kunnen veranderen.

Een overzicht van Nederlandse aanbieders

  • Bol.com biedt de Nintendo Switch aan voor €309
  • GameMania biedt de Nintendo Switch aan voor €329
  • GameOutlet biedt de Nintendo Switch aan voor €303

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame.
Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Kajligator

    Bij bol.com al niet meer te leveren xD, maar je ziet ze zo rond de 325,- pieterballen hangen. Dat is zo’n $45,- duurder dan Amerika… Niet dat ik overtuigd ben om er een te gaan halen maar toch XD. Krijg nu al artritis van die controllers. 😛

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk