Nintendo Switch systeem update 2.2.0 is nu uit

Nintendo Switch third party

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Nintendo Switch. Systeem update 2.2.0 zal automatisch worden gedownload op je console.

Systeem update 2.2.0 werd vandaag gelanceerd door Nintendo voor de Nintendo Switch. Opnieuw voegt de update niet veel nieuws toe aan de console, maar laten de patch notes het volgende achter voor wie er gaat speurneuzen naar de nieuwe update van de console:

Improvements Included in Version 2.2.0

  • General system stability improvements to enhance the user’s experience

Mocht je zelf de update al hebben gedownload en toch nog wat snoepjes hebben gevonden die Nintendo verbogen houdt voor ons, laat dit dan even weten in de reacties. Nog steeds geen Virtual Console of uitgebreide features dus, even volhouden!

Nintendo Switch verscheen begin vorige maand en is gebleken Nintendo’s snelst verkopende console ooit te zijn. De console verkocht meer exemplaren in de eerste week van dan alle andere Nintendo consoles ooit tevoren. Zelfs The Legend of Zelda: Breath of the Wild verkocht meer exemplaren (Wii U en Switch) dan Wii Sports in de eerste week.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek