Nintendo Switch XL? Deze man heeft er al een!

Nintendo Switch XL

Deze handige Harry heeft van huis-tuin-en-keuken apparatuur zijn eigen Nintendo Switch XL gemaakt. Iets kleiner dan jouw 55″ Smart TV, maar ook iets groter dan het 720p schermpje van de Switch in portable mode. Helaas nog steeds enorm grote bezels, maar op deze manier kan je wel als een baas in de trein zitten, toch?

De man in het filmpje legt uit dat dit best eenvoudig te maken is. Je koopt een tv’tje met USB power support. Plakt heel de meuk achterop de tv, sloopt de rails van je Joy-Con grip af en plakt deze aan de zijkant van de tv, en hang er vervolgens een joekel van een batterij aan. Tadaa! Je hebt nu je eigen Nintendo Switch XL, als een van de eerste nog wel! Motion-controls lijken me niet heel erg handig met deze set-up, overigens.

Behalve dat het misschien niet heel erg handig is om dit nog als portable te beschouwen. Is het een mooi project en verdient het een beetje aandacht zodat deze man voor een volgende video nog meer zijn best gaat doen om een XL Switch in elkaar te knutselen. Hij legt namelijk uit dat hij een nieuwe video zal maken waarin hij meer moeite doet om een Nintendo Switch XL te knutselen als deze video goed wordt ontvangen. Dit heeft hem namelijk maar één dag gekost!

Hier aan voegt hij toe dat je met de juiste powerbank zelfs langer kunt spelen op deze manier dan met de Switch in portable mode zelf. Als dat nog niet genoeg is, bekijk hier beneden een nieuwere video waarin hij een Switch/Playstation portable heeft gemaakt met een projector!

De Nintendo Switch is onlangs 1 jaar oud geworden! Hoe lang heb jij het apparaatje al in huis? Nog steeds even tevreden met deze hybride console als tijdens de aanschaf, of mist er nog iets?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek