Nintendo toont Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate is de ultieme (pun intended) Super Smash ervaring voor de Smash fans. De game is in feiten een remaster van alle eerder uitgebrachte Super Smash games met een hoop quality of life improvements.

Alle voorgaande stages + een aantal nieuwe, waaronder een toren uit The Legend of Zelda: Breath of The Wild zijn speelbaar in traditionele en Omega vormen. Daarnaast zullen alle fighters uit voorgaande games beschikbaar zijn in Super Smash Bros. Ultimate. Ridley wordt toegevoegd aan het rooster van Ultimate. Deze kennen we al uit Brawl, maar toen was het een eindbaas. Bekende moves zal je nu zelf kunnen toepassen op de andere fighters. Ook Daisy zal speelbaar zijn als ‘Echo’ fighter van Princess Peach. Om het rooster vervolgens compleet te maken zijn er een aantal verschillende Inklings uit Splatoon en Splatoon 2 speelbaar, met ieder een eigen inktkleur.

Iedereen weet dat Super Smash het fijnst speelt met een Gamecube controller. Daarom zal de game Gamecube controllers ondersteunen en wordt er een nieuwe variant van de Gamecube controller uitgebracht voor de Nintendo Switch. Deze game is overigens speelbaar tot en met 8 personen!

Je begint de game met het standaard rooster uit Super Smash 64, maar zult deze al langzamerhand uitbreiden. Je kunt ook je amiibo’s gebruiken om nieuwe personages toe te voegen en omhoog te levelen. Ook amiibo’s die niet in de Super Smash serie zitten kunnen gebruikt worden om desbetreffende karakter vrij te spelen.

Super Smash Bros. Ultimate is vanaf 7 december, 2018 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Lees hier onze review!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek