Nioh 2 is geteased op de E3-persconferentie

Sony heeft op hun E3-persconferentie Nioh 2 geteased. De tease kwam enigszins uit het niets. De tease was zeer kort en er is nog vrijwel niets bekend over de game.

Vorig jaar mochten we voor het eerst kennismaken met Nioh, een samoerai game met een Dark Souls tintje. De game kwam begin het jaar exclusief uit op de PS4 en volgde aan het eind van het jaar met een versie op de PC. Het is nog maar een half jaar geleden dat de PC versie gereleased is en we worden nu al geteased met de opvolger van de game. Op de E3-persconferentie van Sony hebben we namelijk een hele korte tease gekregen van Nioh 2. Er is nog niks bekend over de game op het moment. We weten nu alleen zeker dat de game in productie is.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek