Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Nioh: Complete Edition komt ook naar de PC

Nioh

Nioh gaat ook op de PC gereleased worden. De game zal als complete edition, oftewel met de 3 DLC packs, gereleased worden op 7 november 2017. Dit is goed nieuws voor alle pc-gamers die ook graag de wereld van Nioh willen gaan betreden.

Er werd al over gesproken vanaf het moment dat de game op de PS4 gespeeld kon worden. Waarom komt er geen pc-versie van deze game? PC-gamers kregen al meteen een déjà vu gevoel terugdenkend aan Bloodborne. Het zal toch niet de tweede Souls-like game worden, die niet op de PC gespeeld kan worden. Maar voor de PC-gamers is er vandaag goed nieuws. Er is namelijk vandaag bekendgemaakt dat Nioh op de PC uitgebracht zal worden. Je krijgt dan ook meteen de complete edition, die alle 3 de DLC packs bevat.

Nioh

Nioh is een souls-like game, dat zich afspeelt in de samurai era. Om precies te zijn in 1600 tijdens de Sengoku periode. Om deze reden zit de game boordevol met lore over de samurai en Japan. De speelstijl van Nioh verschilt wel van de standaard souls-game. Het is een snelle game waarbij je gebruik kan maken van verschillende posities van je wapen. Voor de rest zijn er een hoop vergelijkingen te maken met Dark Souls. Zo level je ook in Nioh op basis van Amrita, een soort souls, en vind je onderweg wapens en armour. Het bekendste aspect van de souls-game in Nioh is dat het uitdagend en soms frustrerend is. Dood gaan betekent opnieuw beginnen en hetzelfde pad opnieuw moeten bewandelen. Voor meer informatie over de game kun je hier onze review lezen van de PS4-versie van Nioh. Deze review bevat niet de DLC.

Nioh: Complete Edition zal op 7 november 2017 gereleased worden op de PC. 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek