SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Nioh krijgt release date en nieuwe gameplay video

Nioh Team Ninja Playstation Exclusive

Via de officiële Twitter van Nioh laat Team Ninja weten dat hun Samurai slasher-game klaar is om naar de winkels gestuurd te worden. De tweet bedankt fans voor hun eeuwige geduld met de game maar laat weten dat de game om 9 februari 2017 al zal gaan verschijnen.

Je hebt waarschijnlijk ook al gezien dat hierboven een korte gameplay video te zien is. Hier kan je zien dat de game een beetje die donkere Dark Souls sfeer en inspiratie heeft. Ook heeft de game hele andere combat dan de Ninja Gaiden serie, die ook van Team Ninja kwamen. De demo van Nioh was al vrij lang te spelen in de Playstation Store en velen waarin aardig onder de indruk.

Ga jij Nioh halen? De game zal exclusief voor Playstation 4 verschijnen op 9 februari 2017.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO’s is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Oldskool Bassie

    Dit is één van de games waar ik het meest naar uitkijk dit jaar en waar ik zonder twijfel een preorder voor durf te plaatsen.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk