Nioh meer dan 2 miljoen keer verkocht

Nioh

Nioh, Team Ninja’s Souls-like game verscheen als een Playstation 4 exclusive, begin 2017 en werd in het algemeen erg goed ontvangen door reviewers. De Playstation 4 game scoorde daarom ook een 8,5 bij ons. Het gemiddelde ligt op een 8,8 (88% metacritic).

Een poos later verscheen de game ook voor de PC. Alhoewel de PC variant een aantal wenselijke PC kenmerken mistte werd de game ook voor de PC prima beoordeelt met een gemiddelde van 8,4. Vandaag melden de ontwikkelaars via Twitter dat er wereldwijd maar liefst 2 miljoen exemplaren van Nioh zijn verkocht. MEt deze tweet willen zij dan ook alle spelers en fans hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen.

Alhoewel God of War al tegen de 2 miljoen exemplaren zat na de eerste week is dit een uitstekende prestatie voor Team Ninja als je je bedenkt dat Nioh een game is die plat gezegd niet voor iedere speler is weggelegd. Hetzelfde geldt voor de Dark Souls franchise. Je vindt het reten vet, of je vind er geen zak aan. Of, je bent enorm slecht in dit soort games.

Hoe dan ook zien wij graag een vervolg op Nioh. Wat denk jij? Zal er ooit een tweede deel komen van de Westerse Samurai? Misschien op E3 2018? We zullen het zien!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek